lauantai 15. kesäkuuta 2013

Lauantai: Oli hiiri joka oli päästäinen jota Seppo luuli linnuksi

Ykköset voitti kakkoset mukirallissa, lentopalloverkko meni rikki ja se korjattiin, kaikista otettiin valtava määrä kuvia, uima-altaan pohjasta kaivettiin päästäinen, sateinen päivä, isoset vetivät iltahartauden, ja lopulta mentiin nukkumaan. Niin paljon kaikkea voi mahtuakin yhden ainoan päivän iltaan. Kaikkien mielestä päivä oli ihan mukava ja tekemistä riitti. Tekemistä oli pikkuisten mielestä ehkä vähän liikaakin.

Aamulla pitkään valvotut yöt alkoivatkin pikkuhiljaa vaatia verojaan, sängynpohjalle olisi vielä voinut jäädä hetkeksi. Aamu lähti käyntiin aamupalalla, kuten aina, jatkui Roopen ryhmän loistavalla aamuhartauksella, oppitunneilla pidettiin esitelmiä ja PP-ryhmät käsittelivät syntiinlankeemusta tekemällä sarjakuvia. Päivä jatkui uudella huikealla taistelulajilla - pingispallon puhallus. Noh.. Paremman Semmin joukkue voitti, mutta Mikael tippui jo karsinnoissa. 

Päivä jatkui vielä Sebastianin oppitunnilla melko korkealentoisilla ideoilla PINGVIINIEN ja ÄÄLIÖIDEN heimoista ja niiden johtajista. Saa nähdä, mitä loppupäivä tuo tullessaan... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitahan terkkuja leirille tai muuta mukavaa!