maanantai 17. kesäkuuta 2013

Maanantai: Pontius Pilatus juovuksissa

Eilen illalla teimme meidän omat puiset ristimme ja saimme tehdä niistä ihan omanlaisemme. Taakse piti kirjoittaa jokin itselle tärkeä Raamatun kohta. Hartauskin oli aikaisemmin kuin aiemmin, koska monet valittivat väsymyksestä, eikä isoset edes laulaneet iltalaulua.
   Aamu alkoi ihanasti Mikaelin ''soittaessa'' tampuriinia ja jotakin epämääräistä kappaletta kännykästään. Aamupalan jälkeen Hanibööt pitivät aamunavauksen, joka oli tietenkin paras tähän astisista. Pitäjäkin oli ''innoissaan'', kun sai lukea rukouksen.
   Ensimmäisen oppitunnin piti Jani, joka puhui Pyhästä kolminaisuudesta ja oli niin kiltti, että päästi meidät tuntia ja 3 minuuttia aikaisemmin tunnilta.
   Lounaan jälkeen meillä oli PP-ryhmätehtävät. Siinä piti tehdä lehdelle etusivu ja yksi otsikoista olikin, että Pontius Pilatus oli nähty riehumassa juovuksissaan.
   Päiväunien jälkeen meille tuli pitämään tunnin Lauriina Hurtig aiheenaan kirkkomusiikki. Tunnilla kaikki eivät meinanneet pysyä nahoissaan, kun otettiin virsikilpailu. (Lauriina lauloi jonkun osan virseistä ja ryhmässä piti arvata, mikä virsi oli kyseessä.)

<3: Hanibööt.
Ryhmä oli tänään todellisessa iskussa! Upea leiriryhmä! =)

Lauluakin alkoi tänään irrota uuteen malliin!

Perinteinen huopaleikki. Vastakkain melko odottamaton pari! =D Tuntevatkohan he toisiaan? =)

Pappi ja nuokkari suunnittelee jotain tosi ovelaa!

Sketsejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitahan terkkuja leirille tai muuta mukavaa!