sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Sunnuntai: Leiri on puolivälissä

Eilen iltana iltaohjelman paikalla olikin vähän erilaista tekemistä: järjestimme pääsiäisvaelluskuvaelman leirikeskuksen alueella. Ensimmäisenä jokaiselle niin isosille kuin leiriläisillekin jaettiin omat roolit, jota heidän täytyi esittää. Jokainen sai myös roolivaatteet ja osalle oli jaettu vielä vuorosanojakin. Näytelmässä nähtiin hurjia roolisuorituksia mm. Ninja-Pietari.... Kaiken kukkuraksi arvoitukseksi jäi, oliko Pilatuksella olenkaan vaatteita rooliasun lisäksi. Vaikka leiriläiset kovasti toivoivatkin, ei Jeesusta kuitenkaan naulittu ristiin tällä kertaa. Vaelluksen lopuksi kaikki keräännyimme ristin ääreen hiljentymään.

Ilta sai päätöksen nuorisotyönohjaaja Janin iltahartaukseen. Hän antoi hyviä ohjeita, miten esirukous voidaan koostaa ja mitä sen tulisi sisältää. Kaikki saivat kirjoittaa esirukouspyyntöjä lapuille, ja näistä pyynnöistä kootaan nuorille suunnattu oma esirukous heidän konfirmaatiomessuunsa. Ilta sujui kaikkien mielestä oikein mukavasti, tosin isosilla ilta venähti hieman pitkään seuraavan päivän jumalanpalvelusta valmistellessa.

Aamulla tunnelmat olivat hieman kiireiset, koska keskipäivällä pidettäisiin isosten ja leiriläisten suunnittelema jumalanpalvelus. Väkeä kertyi paikalle paljon odotettua enemmän. Tämä oli myös pappimme Sebastianin ensimmäinen jumalanpalvelus virallisena pappina, ja ihan hyvinhän se sujui. Tunnelma oli täydellinen ja osallistujilta tuli oikein hyvää palautetta ja kehuja. Myös leiriläisistä oli mukava jo nähdä kotijoukkojaan ja muita tuttujaan.



Jumalanpalveluksen olivat rakentaneet isoset yhdessä leiriläisten kanssa.

Soitto soi ja laulu raikaa kirkkokansan toimesta! Väkeä oli paikalla 110 henkilöä! Wow!

Rippikoulun apuohjaaja Joni toivotti kirkkokansan tervetulleeksi.

Jumalanpalveluksen liturgina toimi ensimmäistä kertaa Toholammilla Sebastian Widjeskog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitahan terkkuja leirille tai muuta mukavaa!